Site Loader

Het DC Department of Motor Vehicles gaf op 18 mei zijn eerste parallelparkeertest in meer dan een decennium.

 

Nieuwe DC-rijders moeten weten hoe ze parallel moeten parkeren voordat ze hun vaardigheidstest afleggen. Dat komt omdat het Department of Motor Vehicles van D.C. na 12 jaar lang niet-parkeren opnieuw op de proef heeft gesteld. Verkeersborden trainen is online mogelijk.

 

De stad zei vrijdag in een nieuwsbrief dat de DMV op 18 mei zijn eerste rijtest gaf, inclusief parallelparkeren sinds 2009. Vance Gootman, een junior bij de School Without Walls, was de eerste bestuurder die slaagde voor de pas opnieuw geïntroduceerde test. Goed gedaan, Vance.

 

Het is onduidelijk waarom de stad in 2009 van de parallelle parkeervaardigheid af is gekomen, maar het wordt nu aangeboden in het Deanwood Center van de DMV op 1421 Kenilworth Ave. NE.

 

“Parallel parkeren is een noodzakelijke rijvaardigheid en is essentieel om voetgangers, fietsers en eigendommen te beschermen. Het is een belangrijke vaardigheid om te leren en vereist oefening”, aldus de afdeling in de nieuwsbrief.

 

Over parkeren gesproken, D.C. zal op 1 juni beginnen met parkeerhandhaving vanwege de COVID-19-pandemie.

 

Dit is wat wordt afgedwongen vanaf dinsdag 1 juni:

 

Alle parkeerhandhaving

Slepen van voertuigen die parkeerzones overschrijden (plus bijbehorende kosten)

Straatvegen en SWEEP-handhaving

Voertuigen moeten voorzien zijn van geldige DC-kenteken- en keuringsstickers

Nieuwe gedifferentieerde parkeervergunningen voor woonwijken

Parkeer-, foto- en / of kleine bewegende overtreding-tickets die na 1 juni zijn uitgegeven, zijn onderhevig aan de tijdlijnen van de arbitragehoorzitting die op de achterkant van het ticket staan ​​vermeld

 

 

Inwoners kunnen ook een amnestieprogramma voor vier maanden aanvragen, waardoor ze tijd krijgen om te betalen voor tickets die op hun voertuig en registratie hebben plaatsgevonden. Het programma loopt van 1 juni tot 30 september en omvat tickets die vóór 30 september zijn uitgegeven. Gratis motor theorie oefenen kan online.

Brittney

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Calendar

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Bride