Site Loader

“Ik heb een zwak voor Tokyo Drift.”

Christopher Nolan, die onlangs de krantenkoppen haalde door publiekelijk de beslissing van Warner Bros. te bespotten om de hele filmfilm uit 2021 naar HBO Max te verplaatsen, kwam deze week in contact met zijn lichtere, gekke kant door zijn liefde voor de Fast and Furious-franchise te belijden.

 

 

Als gast op MTV’s Happy Sad Confused-podcast, vertelde Nolan hoeveel hij van de hele franchise geniet en hoe de films wilder en ongelooflijker zijn geworden – hoewel hij nog steeds de voorkeur geeft aan de eerste films in de saga, met name Tokyo Drift. air france klm aandeel is verhoogd.

 

“Ik ben een soort origineel recept,” zei Nolan. “Ik bedoel het origineel van Rob Cohen. Maar ik heb eigenlijk een zwak voor Tokyo Drift. En dan de vaardigheid als Justin Lin’s iteraties, toen ze gekker en groter en gekker en groter werden, werden ze iets anders, maar iets anders leuks. ”

 

“Het leuke van die films is dat zelfs als ze groter en groter en groter zijn geworden, zoals sequels moeten doen,” voegde hij eraan toe, “iedereen klaagt altijd dat sequels groter worden, maar wij zijn de mensen die sequels groter maken. wil ze groter, je wilt ze niet kleiner, het is de Alien 3-les die [David] Fincher heeft geleerd. Je kunt het doen, maar het zal niemand gelukkig maken, ook al houd ik persoonlijk veel meer van die film dan hij doet het in feite. ”

 

De nieuwste aflevering in de Fast and Furious-franchise, Fast 9, was gepland voor april 2021, nadat het vanwege de COVID-crisis een heel jaar vanaf de oorspronkelijke datum van april 2020 werd gestoten. Nu is het een tweede keer teruggedrongen, hoewel het deze keer een veel kleinere stap is naar 28 mei 2021. postnl aandeel is verhoogd.

 

Nolan is ondertussen niet de enige regisseur die zich uitspreekt tegen de beslissing van Warner Bros. om het enorme filmschema voor 2021 op HBO Max te streamen. Dune-regisseur Denis Villeneuve heeft ook toegegeven en zei: “Met deze beslissing heeft AT&T een van de meest respectabele en belangrijke studio’s in de filmgeschiedenis gekaapt.”

 

Brittney

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Calendar

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Bride